Grøn bønnesalat med pærer

I tirsdags fik jeg min månedlige kasse fra Aarstiderne. I kassen var der bland andet grønne bønner og søde små Ercolini pærer. Jeg tænkte med det samme at de to ingredienser kunne kombineres i en lækker salat. Her er så resultatet :)

BønnesalatTil 4 person(er)

  • Friske grønne bønner250 g
  • Salt1 nip
  • Øko blomme tomater200 g
  • Ercolini pærer3 stk
  • Rød peber1 stk
  • Små avokadoer2 stk
  • Basilikum1 stor håndfuld

DressingTil 4 person(er)

  • Olivenolie1 spsk
  • Yoghurt2 spsk
  • Saft fra lime1 stk
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Nip enderne af bønnerne og hæld kogende vand og et nip salt over dem. Lad dem stå i ca. 4 minutter.
  2. Rens de andre grønsager og skær dem i mundrette stykker. Hak basilikumen fint.
  3. Bland salaten og derefter dressingen som hældes over den lækre salat. Nom nom så er der serveret!

Har du ikke Ercolini pærer kan de sagtens erstattes med andre sprøde pærer. De er meget små så mængden skal varieres efter pærens størrelse.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger