Bombay curry med kylling og kikærter

Super lækker bombay curry med smagen af indien. Måske undrer du dig over hvor karryen er i opskriften. Karry er et blandingskrydderi, som blandt andet indeholder nedenstående krydderier. Det skal smages og nydes præcis som det er.

IngredienserTil 4 person(er)

  • Olie1 spsk
  • Løg2 stk
  • Hvidløg3 stk
  • Grøn chili2 stk
  • Revet ingefær1 spsk
  • Gurkemeje1 1/2 tsk
  • Spidskommen1 tsk
  • Stødt korianderfrø1 spsk
  • Stødt chili1 tsk
  • Kylling i tern600 g
  • Salt1 tsk
  • Hakkede tomater1 dåse
  • Kikærter 1 dåse
  • Kokosmælk1 dåse

TilbehørTil 4 person(er)

  • Ris
  • Friske koriander1 bundt
  • Æble2 stk
  • Evt. cashewnødder

Fremgangsmåde

  1. Hak løg og svits dem i olie.
  2. Tilsæt hakket hvidløg, chili, ingefær og krydderierne gurkemeje, spidskommen, stødt korianderfrø og chilipulver.
  3. Svits kyllingen heri til det er brunet og tilsæt saltet.
  4. Tilføj de hakkede tomater og kikærterne og lad det simre med låg i en times tid.
  5. Hæld kokosmælken i og lad retten simre uden låg i ca. 5 minutter yderligere til saucen er blevet lidt tyk.
  6. Kog risene. Skær æblerne i tern og hak korianderne.
  7. Server risene med den lækre curry toppet med friske æbler, koriander og evt. cashewnødder. Nøj hvor er det læksi!
Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger