Super lækker bombay curry med smagen af indien. Måske undrer du dig over hvor karryen er i opskriften. Karry er et blandingskrydderi, som blandt andet indeholder nedenstående krydderier. Det skal smages og nydes præcis som det er.

IngredienserTil 4 person(er)
- Olie1 spsk
- Løg2 stk
- Hvidløg3 stk
- Grøn chili2 stk
- Revet ingefær1 spsk
- Gurkemeje1 1/2 tsk
- Spidskommen1 tsk
- Stødt korianderfrø1 spsk
- Stødt chili1 tsk
- Kylling i tern600 g
- Salt1 tsk
- Hakkede tomater1 dåse
- Kikærter 1 dåse
- Kokosmælk1 dåse
TilbehørTil 4 person(er)
- Ris
- Friske koriander1 bundt
- Æble2 stk
- Evt. cashewnødder
Fremgangsmåde
- Hak løg og svits dem i olie.
- Tilsæt hakket hvidløg, chili, ingefær og krydderierne gurkemeje, spidskommen, stødt korianderfrø og chilipulver.
- Svits kyllingen heri til det er brunet og tilsæt saltet.
- Tilføj de hakkede tomater og kikærterne og lad det simre med låg i en times tid.
- Hæld kokosmælken i og lad retten simre uden låg i ca. 5 minutter yderligere til saucen er blevet lidt tyk.
- Kog risene. Skær æblerne i tern og hak korianderne.
- Server risene med den lækre curry toppet med friske æbler, koriander og evt. cashewnødder. Nøj hvor er det læksi!