Simre bolognese med okse/svinekød og hvidvin

En vaske ægte bolognese skal have sin tid og må ikke forveksles med en dansk kødsovs! Nyd den, elsk den og lav den kun når du har tiden til det.

IngredienserTil 6 person(er)

  • Bacon i tern200 g
  • Løg1 stk
  • Gulerødder100 g
  • Bladselleri100 g
  • Laurbærblade 3 stk
  • Hakket oksekød600 g
  • Hakket svinekød400 g
  • Hvidvin3 dl
  • Flåede og hakkede tomater2 1/2 dåse
  • Mælk1/2 l
  • Salt og peber

TilbehørTil 6 person(er)

  • Spaghetti
  • Revet parmesan

Fremgangsmåde

  1. Steg baconen i en tykbundet gryde til alt fedet er væk og baconen er blevet gylden.
  2. Tilsæt finthakkede løg og steg til de er gennemsigtige.
  3. Finthak gulerødder og bladselleri og kom det i gryden sammen med lauerbærbladene. Lad det simre til grønstagerne bliver møre.
  4. Skru op for varmen og tilsæt alt det hakkede kød.
  5. Rør til kødet er gennemstegt og tilsæt derefter hvidvinen som koges ind før de hakkede og blendede tomater tilsættes.
  6. Lad det simre en time.
  7. Tilsæt mælken og lad det simre endnu en time.
  8. Smag til med salt og peber og server med spaghetti og friskrevet parmesan. Velbekommen!
Tags:, , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger