Boghvedepandekager med spinat

Endnu en gang et forsøg på at undgå gluten i maden. Her er en version af madpandekager lavet på boghvede og lækker spinat.

IngredienserTil 3-4 person(er)

  • Mælk4 dl
  • Æg2 stk
  • Boghvedemel4 dl
  • Spinat150 g
  • Salt½ - 1 tsk
  • Smør til stegning

Fremgangsmåde

  1. Hak spinaten forholdvis fint. Stil til side indtil du skal bruge det.
  2. I en skål piskes æg, mælk, salt og boghvedemel godt sammen så der ikke er klumper i dejen.
  3. Tilsæt den hakkede spinat.
  4. Steg pandekagerne i lidt olie på en middelvarm pande.
  5. De bliver tykkere end normale pandekager. Så det er i den grad en pandekage med gods i. Fyld dem med det du aller bedst kan lide. Jeg har fyldt min med blandet salat, asparges, semi-dried tomater og rejer.
Tags:, , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger