Blødkogte æg med bacon og basilikum

Det her den tunede måde at spise blødkogte æg på. Baconen erstatter salt og basilikumen tager bare ægget til et helt andet niveau. Du skylder dig selv at prøve.

IngredienserTil 1 person(er)

  • Æg2 stk
  • Baconresterca. 10-20 g
  • Basilikum4-5 blade

Fremgangsmåde

  1. Kog æggene som du ønsker. Jeg plejer at lægge æggene i koldt vand, sætte gryden på blusset og når vandet koger får de 4 minutter.
  2. Tag din baconrest eller steg noget nyt helt sprødt. Hvis du skal stege noget nyt så start med det før du koger æggene. Så er det lidt nemmere at time så dine æg ikke risikerer at blive hårdkogt fordi din bacon ikke er færdig. Hak baconen helt fint så det nærmest bliver til små saltflager. Hak også basilikumen fint.
  3. Server og nyd det evt. med et stykke rugbrød til.
Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger