Blåbær-citron cupcakes

Yes! Det er nu vedtaget at jeg har mig et job når mit speciale er afleveret. Jeg skal arbejde med nyhedsbreve og sørge for at alle Matas kunder får deres ugentlige update. Når men frem til pointen: Det skulle fejres med min specialemakker så den stod på disse lækre blåbær-citron cupcakes.

CupcakesTil 13 person(er)

  • Øko æg2 stk
  • Sukker150 g
  • Vaniljestang1 stk
  • Smør75 g
  • Mælk3/4 dl
  • Øko hvedemel275 g
  • Bagepulver1 1/2 tsk
  • Salt1 nip
  • Saft og skal fra øko citron2 stk
  • Blåbær250 g

Hvid chokolade frostingTil 13 person(er)

  • God hvid chokolade200 g
  • Flødeost200 g

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Pisk æg, sukker og kornene fra vaniljestangen til en luftig masse.
  3. Smelt smørtet ved lav varme. Kom mælken i og bland det med æggemassen.
  4. Bland mel, salt og bagepulver og kom det i dejen.
  5. Tilsæt revet citronskal og saft. Rør rundt.
  6. Tilsæt de vaskede blåbær og vend dem forsigtigt i med en dejskraber.
  7. Fyld de 13 muffinsforme 2/3 op og kom dem i ovnen i 15-20 minutter. Vær opmærksom på at kagerne ikke tager farve, så brug en spids kniv til at teste om dejen sidder fast. Hvis den gør skal de have mere.
  8. Tag kagerne ud og lad dem køle helt af.
  9. Smelt den hvide chokolade over vandbad og lad det køle lidt af før et kommes op til flødeosten. Pisk det godt igennem med en elpisker og kom frostingen op i en sprøjtepose.
  10. Pynt dem som du lyster. Sæt dem på køl før de nydes til en kop kaffe.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger