Basilikumpesto

Basilikumpesto kan jo bruges til nærmest alt! På brødet, som dressing, i pastaen, som dip - ja det er nok kun fantasien der sætter grænserne :)

IngredienserTil 10 person(er)

  • Basilikum1 bundt
  • Pinjekerner 40 g
  • Hvidløg1-2 fed
  • Parmesan40-50 g
  • God olivenolie1 dl
  • Citronsaft
  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  1. Rist først pinjekerne på en pande til de er lysebrune. Hold godt øje med dem - de brænder lynhurtigt på.
  2. Kom basilikum, revet parmesan, pinjekerner, hvidløg og olie i en minihakker og blend til det bliver en lind masse.
  3. Smag til med salt, peber og citron.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

Tags:, , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger