Basilikumpesto kan jo bruges til nærmest alt! På brødet, som dressing, i pastaen, som dip - ja det er nok kun fantasien der sætter grænserne :)

IngredienserTil 10 person(er)
- Basilikum1 bundt
- Pinjekerner 40 g
- Hvidløg1-2 fed
- Parmesan40-50 g
- God olivenolie1 dl
- Citronsaft
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Rist først pinjekerne på en pande til de er lysebrune. Hold godt øje med dem - de brænder lynhurtigt på.
- Kom basilikum, revet parmesan, pinjekerner, hvidløg og olie i en minihakker og blend til det bliver en lind masse.
- Smag til med salt, peber og citron.
Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:basilikumpesto, basilikumpesto opskrift, basilikumspesto, hjemmelavet pesto, madblog, madblogs, opskrift, opskrifter, pesto, pesto med basilikum, pesto opskrift