Banan og pekan cupcakes

Banan og pekannødde cupcakes har et lille twist af jul. Det er ikke en helt traditionel juledessert, men kan helt klart anbefales! Kanelen i disse cupcakes gør dem julet og samtidig har de en lækker smag af banan og pekannødder.

IngredienserTil 14 stk. person(er)

  • Mel140 g
  • Bagepulver1 tsk
  • Natron0,5 tsk
  • Stødt kanel1 tsk
  • Salt1 knivspids
  • Banan2 stk
  • Kærnemælk0,9 dl
  • Vanilje ekstrakt0,5 tsk
  • Smør85 g
  • Brun farin170 g
  • Æg2 stk
  • Pekannødder50 g

PyntTil 14 stk. person(er)

  • Chokolade ganache
  • Hele pekannødder14 stk

Fremgangsmåde

  1. Kom alle tørre indgredienser i en skål og bland dem godt sammen. Purér bananen sammen med vaniljeekstrakt og kærnemælk i en anden skål.
  2. Kom brun farin og et æg i en tredje skål og pisk det med en mixer til det er helt jævnt, og tilsæt så det andet æg. Tilsæt nu alle de andre ingredienser i skålen og pisk det hele sammen.
  3. Rist og hak pekannødderne og vend dem i dejen. Forvarm ovnen på 180 grader og fyld cupcake formene 2/3 del, og bag i ca.20 minutter.
  4. Fjern papiret fra cupcakesene og hæld chokoladeganache på toppen af dine kager. Pynt dem med en hel pekannød på toppen

Prøv også disse:

Hasselnøddecupcakes med creamcheese

Blåbær-citron cupcakes

Tags:, , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger