Bær symfoni med lakridsråcreme

Jeg elsker at mikse søde frugter med lakrids. Her er det gjort i en kombination af en skøn bær symfoni og lakridsråcreme! Virkelig lækkert skulle jeg hilse og sige!

IngredienserTil 6 person(er)

  • Danske jordbær1 bakke
  • Hindbær1 bakke
  • Blåbær1 bakke
  • Brombær1 bakke
  • Pasteuriserede æggeblommer1 bæger
  • Sukker30 g
  • Fløde2 dl
  • Sød lakridssirup1 tsk
  • Stærk lakridssirup1 tsk

Fremgangsmåde

  1. Bland sukke, æggeblommer og fløde og pisk det til den let og luftig masse.
  2. Kom de to teskeer lakridssirup i og rør det igennem igen. Kom det kortvarigt i fryseren mens du orner de mange bær.
  3. Fordel de rensede bær i seks glas og kom lidt lakridsråcreme over. Server straks.

Min lakridssirup er fra Johan Bülow og kan købes i Magasin.

Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?

 

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger