Jeg elsker at mikse søde frugter med lakrids. Her er det gjort i en kombination af en skøn bær symfoni og lakridsråcreme! Virkelig lækkert skulle jeg hilse og sige!

IngredienserTil 6 person(er)
- Danske jordbær1 bakke
- Hindbær1 bakke
- Blåbær1 bakke
- Brombær1 bakke
- Pasteuriserede æggeblommer1 bæger
- Sukker30 g
- Fløde2 dl
- Sød lakridssirup1 tsk
- Stærk lakridssirup1 tsk
Fremgangsmåde
- Bland sukke, æggeblommer og fløde og pisk det til den let og luftig masse.
- Kom de to teskeer lakridssirup i og rør det igennem igen. Kom det kortvarigt i fryseren mens du orner de mange bær.
- Fordel de rensede bær i seks glas og kom lidt lakridsråcreme over. Server straks.
Min lakridssirup er fra Johan Bülow og kan købes i Magasin.
Vidste du at du kan komme med Mad kollektivet backstage på Instagram og holde dig opdateret på Bloglovin’ og Facebook?
Tags:blåbær, blog, brombær, bær, dessert, dessert opskrift, dessert opskrifter, hindbær, jordbær, lakrids, lakridsråcreme, lækker dessert, madblog, madblogs, madopskrifter, nem dessert, opskrift, opskrifter, råcreme, råcreme med lakids, sommer dessert, sommerdessert