Bacon salatskål

Hvis du mangler tilbehør til din hovedret, så er det her det BEDSTE nogensinde: BACON!

Ingredienser til skåleTil 4 person(er)

  • Bacon i skiver3 pakke

Ingredienser til salatTil 4 person(er)

  • Rucola1 håndfuld
  • Æble1 stk
  • Cherry tomater1 håndfuld
  • Valnødder1 håndfuld
  • Citronsaft1 spsk

Fremgangsmåde

  1. Det er faktisk vildt nemt at lave de her bacon skåle. Før du begynder på at lave alt muligt, så forvarmer du lige ovnen til 200 grader varmluft.
  2. Jeg har brugt 4 souffle portionsskåle til at forme bacon skålene. Jeg starter med at pakke dem ind i sølvpapir og så vikler jeg baconskiverne rundt om (som du kan se på billedet), og så smækker du dem ind i (den formvarmede) ovn i ca. en halv time - eller indtil du synes de er blevet sprøde nok.

    TIP: Der drypper ret meget fedt af baconen, så hvis du kan lægge skålene på en rist og så en bageplade under risten så kan fedtet dryppe ned.
  3. Imens baconen hygger sig inde i ovnen, så kan du lave salaten. Du skyller lige rucolaen, æblerne og tomaterne, skærer det ud som du vil, rister valnødderne på panden, mix det hele sammen i en skål og hæld citronsaft over.
  4. Når bacon skålene har fået nok, så tag dem ud af ovnen og lad dem lige hvile og køle lidt af så du ikke brænder dig på æ' bacon når du tager det (forsigtigt!!) af souffle portionsskålene.
  5. Så tager du lidt salat og propper ned i bacon salatskålene, og voila!
Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger