Bacon Pizza

Jeg havde min lillesøster på besøg for noget tid siden, og vi er begge to ret glade for bacon. Vi fik derfor den GENIALE idé, at lave en pizza hvor bunden er lavet af bacon!

Bacon PizzaTil 2 person(er)

  • bacon i skiverca. fire pakker

Fremgangsmåde

  1. Du starter med at tænde din ovn på en 180-200 grader - og helst varmluft.
  2. Tag en ovnrist og sæt den oven på en bageplade.
  3. Tag dit bacon og start med at lægge det på en lodret række, lige op og ned af hinanden og bare dæk ca. halvdelen af risten - sørg for at "pizzaen" er i midten af risten.
  4. Når du har lagt to pakker bacon lodret, så tag de andre to og læg dem vandret og FLET baconen ind i hinanden - ligesom du kan se på billedet at jeg har gjort.

    Det er ikke svært. Det minder meget om at lave julehjerter.. :p
  5. Når du så har flettet baconen så skal det ind i ovnen i ca. 20-30 min - men det afhænger selvf. af din ovn.
    Baconen skal være brun og sprød og så er den klar til hvad end du har lyst til!
  6. Min søs og jeg prøvede at sætte to æg på.
  7. Og efter en ti-tolv minutter i ovnen så det sådan ud.

Du kan sætte hvad som helst på baconen og på den måde lave en lækker pizza. En god idé er dog at stege det først, så når du sætter det på det sprøde bacon så bliver baconen ikke helt vandet og klam. Jeg kunne forestille mig at ananas, champignon, auberginer og min pesto ville smage himmelskt!!

One love <3

Se andre pizzaopskrifter her:
Fuldkornspizza med hytteost, rucola og røget laks
Sprød fuldkornspizza
Paleo pizza
Proteinpizza med “Spicy meatballs”
Spinatpizza
Pizza med kantareller, pancetta og cheddar
Blomkålspizza med chorizo
Trøffelpizza
Frokost calzone

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger