Apple Crisps

Kan du li æbler? Kan du li chips? Så er hjemmelavede appel crisps lige noget for dig. Vi havde i lang tid tænkt på at prøve at lave vores egne æble chips, mem havde nok også en ide om at det ville være meget meget omstændigt og tidskrævende. Intet kunne være mere forkert.

IngredienserTil 2 person(er)

  • Æbler (de kan være på to bageplader i ovnen)2 stk
  • Ovn (Varmluft 110 grader)1 stk
  • Timer (er ret nemme at finde hvis man leder ordentligt.)2 stk

Fremgangsmåde

  1. Skær æblerne i skiver af ca. 1 mm, læg dem på bagepapir på bagepladen og sæt dem i ovnen. De skal have mellem 1 1/2 til 2 timer.
  2. Derefter stilles de til tørring/afkøling. Efter et kvarter er de klar til at blive spist :) mmm.......

Vi har her brugt Rød Jonagold æbler fra Irma: Et rødkindet vinteræble med pragtfuld syrligsød, krydret smag. Alle æbler kan bruges så det handler vel bare om at finde det man selv syntes bedst om :)

I andre opskrifter vil der står at æblerne skal smøres ind i olie eller at der skal drysses sukker på. Dette kan man selvfølgelig godt “spilde tid på”, men vi syntes nu at Au Naturel versionen er bedre (og sundere).

Så… snack I bare løs ;)
/Freddy & Marlonie

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger