Andesalat med ruccola, hindbær og mandler

En lækker sund juleret, perfekt til hverdag eller som tilbehør til en julefrokost.

IngredienserTil 2 person(er)

  • Andebryst1 stk
  • Ruccola1 pakke
  • Hindbær1 pakke
  • Mandler1 håndfuld
  • Balsamico2 spsk
  • Evt. kirsebær eddike1 spsk

Fremgangsmåde

  1. Steg andebrystet i ca. 20 min ved middelvarme. Lidt længere tid på skindsiden end på den anden.
  2. Skyl salaten og hindbærerne, og tør dem lidt. Anret det hele på en stor tallerken eller et fad. Hak mandlerne groft og strø dem udover. Hæld lidt balsamico og/eller kirsebær eddike udover salaten.
  3. Skær andebrystet i tynde skiver på tværs af stykket, og læg dem op på salaten. Velbekomme :)
Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger