Ispinden som har alt - det søde fra ananasen og appelsinen blandet sammen med et bid fra ingefæren og den velkendte smag fra vaniljen. Perfekt!

Til 12 person(er)
- Moden ananas1 stk
- Vanilje2 tsk
- Ingefær1x5 cm
- Appelsinjuice3-4 dl
Fremgangsmåde
- Skræl ananasen og skær i bidder.
Ananasen skal være moden - og det er den når den dufter dejlig sødt samt når du kan hive i bladene på toppen og de nemt ryger af - Skræl og riv ingefæren groft
- Sæt ananasbidderne i blenderen sammen med det revne ingefær, vanilje og appelsinjuice. Og blend. Smag til hen af vejen - måske vil du gerne have mere appelsinjuice, eller mere vanilje? måske mere ingefær?
- Fordel ananasmassen i 12 ispindeforme og sæt på køl inden de spises, gerne natten over.
Jeg har ispindeforme fra IKEA, som kun kan købes i deres varehuse – men du kan jo selvfølgelig bruge hvilke som helst forme.
Tags:ananas, appelsin, appelsinjuice, blog, dessert, dessert opskrift, dessertopskrift, gluten og laktosefri opskrift, hjemmelavet is, hjemmelavet ispind, hurtigt, ingefær, is, isopskrift, ispind, ispind med frugt, ispind med vanilje, lækkert, mad, mad opskrift, mad opskrifter, madblog, madblogs, madopskrift, madopskrifter, nemme opskrifter, paleo, paleo opskrift, paleoopskrift, palæo, stenalder, stenalderkost, sund, sundt, vanilje