Ananas ispind med ingefær, vanilje og appelsin

Ispinden som har alt - det søde fra ananasen og appelsinen blandet sammen med et bid fra ingefæren og den velkendte smag fra vaniljen. Perfekt!

Til 12 person(er)

  • Moden ananas1 stk
  • Vanilje2 tsk
  • Ingefær1x5 cm
  • Appelsinjuice3-4 dl

Fremgangsmåde

  1. Skræl ananasen og skær i bidder.
    Ananasen skal være moden - og det er den når den dufter dejlig sødt samt når du kan hive i bladene på toppen og de nemt ryger af
  2. Skræl og riv ingefæren groft
  3. Sæt ananasbidderne i blenderen sammen med det revne ingefær, vanilje og appelsinjuice. Og blend. Smag til hen af vejen - måske vil du gerne have mere appelsinjuice, eller mere vanilje? måske mere ingefær?
  4. Fordel ananasmassen i 12 ispindeforme og sæt på køl inden de spises, gerne natten over.

Jeg har ispindeforme fra IKEA, som kun kan købes i deres varehuse – men du kan jo selvfølgelig bruge hvilke som helst forme.

 

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger