Alternative fiskefiletter med nøddemel

Til Madkollektivets julefrokost har jeg forsøgt mig med helt traditionelle rødspættefiletter, med et utraditionelt twist.

"Rasp"Til 7 person(er)

  • Mandler150 g
  • Cashewnødder50 g
  • Purløg
  • Salt/peber

Resterende ingredienserTil 7 person(er)

  • Æg2 stk
  • Rødspættefiletter7 stk
  • Smør eller olie

Fremgangsmåde

  1. Brug en minihakker til at hakke både mandler og cashewnødder. Smag til med salt, peber og purløg. Det skal hakkes meget fint, så det ligner rasp, hvilket formenlig bliver lidt svært i hånden.

    Hæld det ud på en tallerken eller en skål uden for høje kanter.
  2. Knæk æggene ud i en tilsvarende skål.
  3. Tænd panden på mellemhøj varme og tilføj fedstof (smør eller olie).

    Vend fiskefiletten i æg og derefter vend dem i "raspen". Læg fiskefilletten på panden. Fortsæt til der ikke kan være flere fiskefiletter på panden (sørg dog for at de ikke ligger op af hinanden). Vend dem ikke for tit, men hold godt øje med at de ikke bliver brændt på.
Tags:, , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger