Alternativ risalamande

Hvis du er ved at være træt af traditionel risalamande her op til jul, er der hjælp at hente... Her har du et bud på en alternativ risalamande, hvor du stadig får kirsebærsauce, den bløde og cremede konsistens og den "crunchy" masse. Faktisk opstod denne opskrift helt naturligt, da jeg havde en masse rester fra mine tidligere opskrifter. Knas blandingen er fra min æblekage og den hvide chokoladecreme er fra Tranebærkagen. Når man sætter de to ting sammen, med lidt kirsebær sauce til, får du denne alternative risalamande!

IngredienserTil 2 personer person(er)

  • Knas blanding3 spsk
  • Hvid chokoladecreme2-3 spsk
  • Kirsebærsauce1,5 spsk

Fremgangsmåde

  1. Det jeg kalder for en knas blanding er oprindelig noget jeg bruger i mine æblekager. Blandingen består af: 1 del rasp, 1 del kammerjunker, 1 del nødder efter eget ønske og 0,5 del sukker. I dette tilfælde har jeg brugt halvt mandler og halvt hasselnødder i blandingen, som jeg så har hakket i mindre stykker og ristet på en pande. Det er med til at fremhæve smagen.
  2. Tag et serverings glas, dæk bunden af glasset med knas blandingen. Derefter tilsæt hvid chokoladecreme fra "Tranebærkage opskrift" og top af med en god kirsebærsauce.
Tags:, , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger