Æggewrap

Er du glutenallergiker? Eller vil du bare gerne undgå kuldhydraterne? Så er her en nem måde at lave en æggewrap på. Den smager helt fantastisk og er super sund!

Til 2-3 person(er)

  • Øko æg6 stk
  • Husk/Loppefrøskaller3 tsk
  • Salt knivspids
  • Smørtil stegning

Fremgangsmåde

  1. Blend eller pisk æg med husk og salt.
    Lad stå i 5-10 min. og blend eller pisk igen.
  2. Varm panden på middelvarme med smør.
    Hæld æg på panden og fordel det ud på hele panden - ligesom når du laver pandekager.
  3. Steg på hver side i ca. 3-4 minutter.

Hvis du bruger en pande på 24 cm. i diameter, kan du få ca. 6-8 wraps.

Her har vi serveret æggewrapsene med skiver af grillet tyndstegsfilet marineret i hvidløg, sammen med en dressing af mayonnaise og chu chum og frisk mynte.

En anden idé til fyld kan være skiver af grillet kylling og med en lækker salat med granatæble.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger