Æggesandwich med rejer

Meget moderne udgave af en sandwich med æg og rejer! Jeg laver jo ret meget mad med kun æggeblommen.. 'hvad skal man så bruge æggehviderne til?' tænkte jeg.. jamen den skal man da bruge til en æggesandwich! p.s. du kan også bruge hele æg

IngredienserTil 1 person(er)

  • æggehvider4 stk
  • olivenolie1 sjat
  • rejer150 g
  • salt og peber
  • citronsafttil smagning
  • mayonaise

Fremgangsmåde

  1. Tænd din ovn på 210 grader.
  2. Dæk en bageplade med bagepapir.
  3. Pisk æggehviderne med en gaffel i en skål sammen med olivenolie, salt og peber.
  4. Hæld æggehviderne på bagepapiret og sæt bagepladen ind i ovnen.
  5. Bag i 10-12 minutter, eller indtil æggehviderne er faste.
  6. Tag æggehviderne ud af ovnen og af bagepapiret og over på en tallerken, eller skærebræt eller hvad du vil.
  7. Skær æggehvide'brødet' ud i en ønsket sandwich-form.
  8. Smør ægge'brødet' med mayo.
  9. Hvis du bruger frosne rejer skal disse lige skylles under den kolde vandhane, og så ovenpå det mayo-smurte-ægge'brød'.
  10. Drys salt og peber og citronsaft over rejerne, evt. også en krydreurt - jeg brugte kørvel.
  11. Læg låg på :p (dvs. tag den anden del af ægge'brødet' og læg oven på rejerne).
  12. Voila! En moderne æggesandwich med rejer!

Som skrevet, så kan du sagtens bruge hele æg til denne ret. Så ville jeg f.eks. bruge to æg, i stedet for 4 æggehvider.

Tags:, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger