Æblecrumble med syltet ingefær

Lækker æblecrumble med syltet ingefær, som giver et lille lækkert spark til kagen. Super nem at lave og ALLE elsker den!

IngredienserTil 4-5 person(er)

  • Æbler 5-7 stk
  • Kanel1 spsk
  • Sukker1 1/2 spsk
  • Syltet ingefær6 stk
  • Smør100 g
  • Sukker100 g
  • Hvedemel100 g

Fremgangsmåde

  1. Skræl 5-7 æbler (afhængigt af størrelse) og skær dem i både.
  2. Vend dem med 1 spsk. kanel, 1 1/2 spsk sukker og helt fint hakket syltet ingefær. Hvis du ikke er til ingefær kan det sagtens undlades.
  3. Smør et tærtefad og fordel æblerne deri.
  4. Bland 100 g. smør, sukker og hvedemel med hænderne til det bliver til en dej der smulrer.
  5. Fordel smuldredejen over æblerne og bag kagen i 25 minutter.
  6. Derefter skal ovnen stå på grill og kagen bages færdig i ca. 5-7 minutter til den har en gylden overflade. Husk at holde øje med den.
  7. Server med en klat flødeskum. MUMS!
Tags:, , , , , , , ,

Kommentér 0 kommentarer

Dine oplysninger