Lækker æblecrumble med syltet ingefær, som giver et lille lækkert spark til kagen. Super nem at lave og ALLE elsker den!

IngredienserTil 4-5 person(er)
- Æbler 5-7 stk
- Kanel1 spsk
- Sukker1 1/2 spsk
- Syltet ingefær6 stk
- Smør100 g
- Sukker100 g
- Hvedemel100 g
Fremgangsmåde
- Skræl 5-7 æbler (afhængigt af størrelse) og skær dem i både.
- Vend dem med 1 spsk. kanel, 1 1/2 spsk sukker og helt fint hakket syltet ingefær. Hvis du ikke er til ingefær kan det sagtens undlades.
- Smør et tærtefad og fordel æblerne deri.
- Bland 100 g. smør, sukker og hvedemel med hænderne til det bliver til en dej der smulrer.
- Fordel smuldredejen over æblerne og bag kagen i 25 minutter.
- Derefter skal ovnen stå på grill og kagen bages færdig i ca. 5-7 minutter til den har en gylden overflade. Husk at holde øje med den.
- Server med en klat flødeskum. MUMS!